Luxus

Méregdrága táskával fotózták le Szoboszlai Dominik új barátnőjét

SK

Létrehozva: 2024.05.21.

Szoboszlai Dominik újra szerelmes lehet, nem feltétlen olcsó kiegészítőkkel jelent meg a székesfehérvári lány a Liverpool utolsó meccsén.

Mint arról a Bors elsőként beszámolt, új párja oldalán mutatkozhatott a hétvégén Szoboszlai Dominik. Nagyon úgy tűnik, hogy a magyar fociválogatott csapatkapitánya szíve újra foglalt azok után, hogy tavasz szeptemberben véget ért hároméves kapcsolata Gécsek Fannival.

Szoboszlai Dominik HUN-SRB-126
Szoboszlai már nem szingliként érkezik haza a válogatotthoz Fotó: Csapó Balázs

Hétvégén a Redditen jelent meg egy fotó, mely a Liverpool vasárnapi, Wolverhampton elleni meccsét követően készült meg. Szoboszlai egy hölgykoszorúban látható, bal oldalán pedig Borka, aki elrabolhatta Dominik szívét.

Akkor hivatalos az együttlét?

- tette fel a kérdést Borkának egy követője.

A székesfehérvári lány egyébként igazi luxusban jelent meg az Anfield Roadon. Csak a Louis Vuitton táskája került 4100 dollárba (1,5 millió forintba), de a Dior papucs sem két fillér volt, hanem közel 1000 euro (400 ezer forint). 

Szoboszlai - aki szintén nem veti meg a luxusmárkákat - itt még liverpooli szerelésben és papucsban van. Mellette, a Liverpool-mezes lány pedig Zsóka, Borka testvére.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek