Liverpool

„Szeretlek titeket” - Szoboszlai is megdöbbenve hallgatta Jürgen Klopp búcsúját

SK

Létrehozva: 2024.05.20.

Egy nagyon hosszú és sikeres korszak ért véget Liverpoolban, Szoboszlai Dominik csapatánál vasárnap minden Jürgen Kloppról szólt.

Győzelemmel búcsúzott edzőjétől a Liverpool focicsapata, a gárda az angol bajnokság utolsó fordulójában 2-0-ra verte a Wolverhamptont. A mérkőzésen Szoboszlai Dominik a 81. percben lépett pályára a végül bronzérmes csapat színeiben. Az Anfield Roadon természetesen minden Jürgen Kloppról szólt, a német szakember kilenc év után hagyja el a klubot. A Pool nyert vele bajnoksáot, BL-t, FA-kupát és Ligakupát is, kétségkívül a Vörösök történelmének kiemelkedő egyénisége lett.

Szrukolók Kopp-mezben Fotó: AFP

A klub honlapjára felkerült egy videó arról, ahogy Klopp a meccs után a játékosoktól búcsúzott. Előretekintett a jövőbe, amelyben már nélküle folytatnak. A beszéd közben gyakran feltűnt a játékosok között Szoboszlai Dominik is - írja a Magyar Nemzet.

Csak annyit akarok mondani, hogy szeretlek titeket. Köszönöm az utat, büszke vagyok rátok és arra, hogy ennek a részese lehettem. Köszönöm nektek, és ne feledjétek, határ a csillagos ég, fiúk

- mondta Klopp.

Természetesen a szurkolók is elköszöntek kedvencüktől, hosszú percekig a trénert éltették. Felcsendült a klub ikonukus himnusza (You'll never walk alone/sosem leszel egyedül), Klopp felsőjén pedig angolul volt olvasható:

Sosem leszek egyedül

Érdekesség, hogy a meccs után maga Jürgen Klopp jelentette be, hogy nyártól a holland Arne Slot lesz Szoboszlai Dominikék új edzője.

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek