Heti top

Szoboszlai Dominik végleg elköszönt; dúl a szerelem

Létrehozva: 2024.05.26.

Heti top: ezek voltak a Bors legolvasottabb sportcikkei a héten: Szoboszlai Dominik végleg elköszönt Jürgen Klopptól, és a Wolverhampton elleni meccs után egy ifjú magyar lány mellett látták.

Jürgen Klopp győzelemmel köszönt el az FC Liverpooltól, amely egy hete 2-0-ra verte a Wolverhamptont. A sztárcsapat magyar légiósa, Szoboszlai Dominik a közösségi oldalán búcsúzott a német szakembertől. Itt olvashatod el, hogy mit írt Szoboszlai Dominik, akit a meccs után egy "hölgykoszorú" vett körül. A magyar válogatott csapatkapitányának tavaly szeptemberben ért véget a három évig tartó kapcsolata Gécsek Fannival. A 23 éves középpályásnak rengeteg hölgyrajongója van Angliában, a szívét azonban a jelek szerint egy székesfehérvári hölgy, Buzsik Borka rabolta el. A szőke szépség a Wolverhampton elleni bajnoki után, az Anfield Road gyepén fotózkodott Szoboszlaival - írta a Bors.

...

A 70 éves korában elhunyt a skótok olimpiai bajnok úszója, David Wilkie, aki 1976-ban a montreali nyári játékokon a 200 méter mellen győzött, ilyen módon Gyurta Dániel kegendás elődjének számított - számolt be róla a Bors. Közismert, a magyar sztár a 2012-s londoni olimpián győzött ebben a számban. A legendás sportoló halálát a családja jelentette be, miután csendben, békében halt meg gyors lefolyású rákbetegség következtében.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek