Munka

Együtt dolgozna Szoboszlaival? Itt a soha vissza nem térő alkalom

ML

Létrehozva: 2024.05.29.

Szokatlan módját választotta a Liverpool annak, hogy betöltsön a szakmai stábban egy fontos pozíciót. A klub pontrúgásokat elemző személyt keres, erre pedig az interneten adott fel álláshirdetést.

Június elején érkezik a Liverpoolhoz Arne Slot vezetőedző, aki Jürgen Kloppot váltja majd a kispadon. A klubnál óriási változások várhatóak, a csapat pedig még a legapróbb részletekre is figyel, például a pontrúgásokat elemző szakemberre. A Liverpool most erre a pozícióra keres szakembert, ennek érekében pedig kissé szokatlan módon egy internetes álláshirdetést adott fel.

A szögletei hatékonyságán javítana a Liverpool Fotó: AFP

A leendő személy területéhez tartozik a szabadrúgások és a szögletek eredményes elvégzésére irányuló tervek, elképzelések kidolgozása - írja a Mandiner. A pontrúgásokért tavaly a leginkább Trent Alexander-Arnold és Szoboszlai Dominik felelt, ez tehát egy kiváló alkalom annak, aki együtt szeretne dolgozni a magyar válogatott középpályással. Apró problémát egyedül az ehhez szükséges kvalifikáció jelentheti, a Liverpool UEFA A-licences képesítéssel rendelkező szakembert keres.

Teljes munkaidős, azaz heti 35 órás állást kínálnak, a munkavégzés helyszíne a klub edzőközpontja, az AXA Training Ground. A kemény munka és elkötelezettség jutalmaként versenyképes fizetést kínál a Liverpool FC: 25 nap szabadság és járulékalapú nyugdíjrendszer is jár az edzőnek. Az állásra eddig több mint 200 szakember jelentkezett.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek