HETI TOP

Kiakadtak Szoboszlai rajongói; elmondta róla a véleményét a Liverpoolból repült sztár

LL

Létrehozva: 2023.12.10.

Szoboszlai Dominiktól elvették a nagy lehetőséget, de óriási dicséretet is kapott egy váratlan helyről, Michael Schumacher síbalesetének részletei pedig 10 év után tisztázódtak. Ezek voltak a Bors legolvasottabb sporthírei december 4. és 10. között.

Forrás: Origo

A súlyos síbalesete 10. évfordulójához közeledő Michael Schumacher mellett – duplán – a Szoboszlai Dominikkal kapcsolatos hírek vitték a prímet olvasóinknál a mögöttünk hagyott héten.

Szoboszlai Dominik minden lehetséges trófeát megnyerne a Liverpoollal
Fotó: AFP

December 4. és 10. között ezeket a sporthíreinket olvasták a legtöbben.

 

Szoboszlait attól fosztják meg, amiben a legjobb

Nem tetszik Szoboszlai Dominik kedvelőinek, hogy a Liverpoolnál nem a magyar specialista végzi el a szabad- és szögletrúgások zömét. Magyarul éppen azokat a lehetőségeket veszik el tőle, amiben a legjobb.

Cikkünkben idéztük az angol csapatbeli legjobb barátját, Trent Alexander-Arnoldot is, aki elárulta, miért ő lőtte például a Fulham elleni (4-3) szabadrúgást, amit Szoboszlai harcolt ki, mégis ő váltotta gólra.

Elmondta véleményét a magyar sztárról a Liverpoolból kirostált előd

A fentiektől függetlenül Szoboszlai játéka kivívja mindenkinek az elismerését. Még az az Alex Oxlade-Chamberlaine is áradozott róla, aki az elődje volt a Liverpool középpályájának közepén.

A cikkünkben idézett, korábbi angol válogatott játékos a török Besiktashoz "menekült" a csapatrész nyári teljes átszervezése miatt, amikor a magyar játékossal együtt ngy új igazolás érkezett ide.

 

A helyszínen jártak utána Schumacher 2013-as síbalesetének

December 29-én lesz immár tíz éve, hogy Michael Schumacher életveszélyes koponyasérülést szenvedett síelés közben. Megmentették ugyan a Forma-1 hétszeres világbajnokának életét, de azóta is a világtól elzárva, svájci villájában ápolják, és a családja gondosan titkolja az állapotát.

A kerek évforduló apropójából ötrészes sorozatot készített róla a német közszolgálati tévének a pályáját anno minden versenyen végigkísérő, Schumit személyesen is jól ismerő sportújságíró. Nem csak megszólaltatott sok családtagot, jóbarátot, pályatársat és világhírű rajongót, de a baleset helyszínét is felkereste, ahol egy hajdani szemtanú foglalta össze: mi vezetett a bukáshoz, és miért késett sokat a szakszerű orvosi segítség.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek