Híresek és szépek

Itt a bizonyíték, Shakira és Hamilton már együtt vacsorázik

lm

Létrehozva: 2023.06.05.

Módosítva: 2023.06.05.

A Miami Nagydíj után újabb Forma–1-es futamon tűnt a világhírű énekesnő, Shakira. A kolumbiai sztár élőben követhette Lewis Hamiltont, akivel korábban együtt hajókáztak Amerikában.

Shakira (középen) Hamiltonnal (jobbra, fekete trikóban és fehér baseballsapkában) hajókázott Miami Beachen

Forrás: Getty Images

Úgy néz ki, hogy Shakira igencsak megszerette a Forma–1 világát, a május 7-i Miami Nagydíj után ezúttal egy másik helyszínen, Barcelonában is feltűnt.

A világhírű énekesnő több évet élt a katalán városban korábbi szerelmével, Gerard Piquével, tavalyi válásuk után idén az Egyesült Államokba költözött gyerekeivel, Milánnal és Sashával. A TheSun információi szerint a két fiú szintén elutazott Barcelonába, és most töltik a közös idejüket a visszavonult futballistával. Csakhogy Shakira újabb F1-es megjelenése nem lehet puszta véletlen, Miamiban ugyanis Lewis Hamiltonnal kapták lencsevégre a fotósok, a két sztár együtt hajókázott a képek tanulsága szerint.

A kolumbiai énekesnő így a helyszínen nézhette végig, ahogy a hétszeres világbajnok Max Verstappen mögött a második helyen ér célba. A leintést követően a két híresség együtt is vacsorázott a baráti társasággal. Hamilton eddigi legkomolyabb kapcsolata szintén egy ismert énekesnővel volt, a 38 éves pilóta évekig élt se veled, se nélküled kapcsolatban Nicole Scherzingerrel.

Shakirát korábban Tom Cruise-zal boronálták össze, de úgy néz ki, hogy az énekesnő inkább a brit versenyző felé fordult.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek