Igazolások

Egyre több a magyar a Fradiban

lm

Létrehozva: 2023.06.12.

Rövid időn belül a negyedik magyar szerzeményét jelentette be a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapata. Halmai Ádám a Kecskeméttől igazolt a magyar rekordbajnokhoz.

Az eredmény miatt csalódottan köszönték meg Dibusz Dénesék a Fradi-szurkolóknak a buzdítást

Forrás: MTI

Bár több klub még el sem kezdett nézelődni az átigazolási piacon, az FTC vezetői nem tétlenkednek: a fradi.hu-n hétfőn délelőtt már a hatodik új játékos érkezéséről számoltak be. Szembetűnő, hogy az újonnan igazoltak közül Baráth Péter, Varga Barnabás és Halmai Ádám után Varga Ádám már a negyedik magyar labdarúgó, akit nyáron szerződtetett a 34-szeres magyar bajnok klub. A 24 éves kapus a Kecskeméttől érkezett. Rajtuk kívül két légiós, Tosin Kehinde és Cebrail Makreckis is a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását.

A klub hivatalos honlapjának nyilatkozó Hajnal Tamás szerint nem véletlen, hogy egyre több a magyar a Fradiban.

Nem véletlen, hogy ezek a játékosok most lehetőséget kapnak, mindannyian keményen megdolgoztak érte. Ezek az igazolások is azt bizonyítják: a kapu mindenki, így a magyar tehetségek előtt is nyitva áll! 

– mondta a FradiMédiának Hajnal Tamás sportigazgató.

Információink szerint a rövid nyári szünetet követően Sztanyiszlav Csercseszov együttese a hét közepén a Népligetben kezdi meg a felkészülést, majd rögtön edzőtáborba utazik Ausztriába.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek