Edzés

"Eszednél vagy?" – ismét keményen beleálltak a terhes Hosszú Katinkába

sk

Létrehozva: 2023.03.29.

Összevesztek az úszónő rajongói az Iron Lady legújabb fotója alatt.

Úgy tűnik, Hosszú Katinka bármit is csinál, közösségi oldalán egymásnak ugrasztja vele rajongóit. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő második hete van Amerikában, azóta, hogy bejelentette, gyermeket vár. Gömbölyödő pocakját sem rejtette el, Floridából bikinis képpel jelentkezett az óceán partjáról. Több sem kellett a rajongóknak, akik közül sokan "bálnához" hasonlították a kismamát. Persze a tábor fele megvédte őt.

Sokan támadják az első gyermekét váró Hosszú Katinkát

Katinka egy keddi bejegyzésében azt üzente, hogy áldott állapotban sem hanyagolja el az edzést, éppen ezért egy washingtoni konditeremből posztolt fotót. A képen jól láthatóan súlyokkal dolgozik, ez pedig sokaknál kiverte a biztosítékot.

Eszednél vagy?? Miért nem vigyázol a picire???

– támadta egy kommentelő durva hangnemben Katinkát.

– Ez az edzés tényleg nagyon fontos most, terhesen!!! – okoskodott egy másik "kritikus".

A legsúlyosabb történettel egy harmadik hozzászóló állt elő:

Barátnőmnek ilyen erőnléti edzés után ment el a 16 hetes babája... senkinek nem kívánom, amit átélt... átgondolnám ezeket az edzéseket, nem ér annyit.

Többen kiálltak Hosszú Katinka mellett

Számos kommentelő ugyanakkor megvédi a 34. születésnapját májusban ünneplő kismamát. A legtöbben szurkolnak Katinkának, és bíznak benne, hogy ő tudja a legjobban, mi a jó neki és a picinek.

– Hagyjuk már az "azért óvatosan" típusú, jóindulatúnak álcázott beszólásokat. Mit gondoltok, szórakozásból, direkt túledzi magát?! – tette fel a kérdést egy rajongó.

Katinka persze sugárzik, ami nem is csoda, férjével, Mátéval nagyon szerelmesek egymásba, miközben életük nagy nagy eseményére, a pici baba születésére készülnek.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek