Magánélet

Megtörte a csendet Michael Schumacher családja, tévések látogatták meg őket

Bors

Létrehozva: 2022.07.18.

Corinna asszony és a gyerekek, Gina és Mick Schumacher beengedték második otthonukba a forgatócsoportot.

Corinna asszony (jobbra) mellett a gyerekei, Gina és Mick

Forrás: Instagram

Mióta Michael Schumacher és családja életét megváltoztatta az F1-legenda 2013-as súlyos síbalesete, ki megértően, ki kritikusan fogadja a hozzátartozói titkolózását. Corinna asszony és a gyerekeik még információmorzsákat sem osztanak meg a hétszeres világbajnok állapotáról, és szigorúan őrzik a magánéletét. Most a német RTL forgatócsoportjának mégis némi betekintést engedtek.

Ha nem is a família luxusvillájába, de a második otthonukat jelentő lovasfarmjukra beengedték a tévéstábot, és meséltek is az életükről a kamera előtt.

"Most már én érzem magam a nagy testvérnek, hiszen nagyobbra nőttem a nővéremnél" - viccelődött a Forma-1-ben hosszas szenvedés után már a pontokat gyűjtő Mick Schumacher, aki két évvel fiatalabb a 25 esztendős nővérénél.

"Gina nagyon szereti, ha itt vagyunk. Ez a lovasközpont egy olyan hely, ahová kicsit visszahúzódhatunk. De otthon is örömmel töltjük az időt" - mondta a "kis Schumi", kínosan kerülve, hogy szót ejtsen az otthon ápolt családfőről.

Az összetartásukat jelzi, hogy nemrég a nővére és a büszke mamájuk még Silverstone-ban ünnepelte együtt a tehetséges Haas-pilóta első sikeres futamát.

A svájci farmot annak idején Michael Schumacher ajándékozta a korábban lovasversenyeken is indult feleségének, akitől lányuk megörökölte a sportág iránti szenvedélyét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek