Sport

Elárulta az Újpest legendája, még a Fradinak is tud szurkolni

Bors

2021. október 19. kedd 20:45

A születésnapos kiválóság Spanyolországban vészeli át a vírust.

Hetvennégy éves lett az Újpesti Dózsa olimpiai bajnok labdarúgója. Fazekas László csendes ünneplésre készült, de a barátok, az ismerősök sűrűn "megzavarták" a születésnapos nyugalmát. Fazekas László. A hetvenes évek szupercsapatában többek között olyan labdarúgókkal játszott együtt, mint a két zseniális gólvágó, Bene Ferenc és Dunai Antal. A népszerű Kapa ma is meghatódva emlékezik vissza azokra az időkre, amikor a lila-fehérekkel zsinórban hét aranyérmet címet szereztek a honi bajnokságban.
– Öröm volt abban a csapatban futballozni – mondta a telefonba Fazekas László. –

Számolatlanul rugdostuk a gólokat, persze nem volt nehéz dolgunk, hiszen Göröcs Titi forintos labdákkal tömött bennünket.

Fazekas érdeklődésünkre elmondta, hogy a szülinapján felmentést adott a feleségének, az ünnepi vacsorát kettesben egy csendes, de a konyhájáról híres, helyi étteremben költötték el.

– Szeretem, ha kiszolgálnak – ismerte el az ünnepelt. – Ráadásul az étteremben már törzsvendégnek számítunk, tudják, mit szeretek, még az italt sem kell kiválasztanom a kajához.

Csak egy valami hiányzott itt Marbellán, a gyerekek nem lehettek velünk, mert ők Belgiumban élnek és ott próbálják átvészelni ezt a borzasztó járványt.

Fazekas elmondta, hogy már hosszú hónapokkal ezelőtt "menekültek" a spanyolországi tengerparti városba a feleségével a koronavírus járvány elől. Mint mondta, nincs tömeg, kevés a turista is, így kisebb az esély arra, hogy megfertőződjenek, mint egy nagyvárosban. Az újpestiek ikonja már alig várja, hogy elválaszthatatlan barátjával találkozhasson végre. Szurkol, hogy Dunai Antal elutazhasson november végén Sevillába, a Betis-Ferencváros Európa-liga meccsre.

– Remélem, a vírus nem szól közbe, és végre nem csak telefonok keresztül beszélgethetünk Antival, aki természetesen elsőként gratulált a szülinapomon.

Most, pedig még mindig lila vér csörgedezik az ereimben, szurkolok a Ferencvárosnak, szeretném ha egy jó meccset játszanának a Betis ellen, ahol korábban az én örök barátom edzősködött. Szóval, számolom a napokat, hogy újra találkozhassunk.

További cikkek

Botrány

Óriási fordulat: Nem Szilágyi Gerda írta a botrányos sorokat

Búcsú

Döntöttek, ide temetik Csollány Szilvesztert

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Ezért érdemes most összegyűjtened 10 tojásos dobozt

life.hu

Csalódás a családnak Damu Roland temetése: semmi sem alakul a terv szerint!

hirtv.hu

Végre egy igaz szó - Tucker Carlson új dokumentumfilmje hazánkról - az első visszhangok

kemma.hu

Életveszélyes útszakaszon akart átmenni az idős asszony, akit elgázoltak Nagysápnál

mindmegette.hu

A mennyei méhpempő: 8 áldásos hatása az egészségedre

vg.hu

Kiderült, miért húzódik el sokaknál a Covid-megbetegedés

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

borsonline.hu

Berki Mazsi üvöltötte Krisztiánnak: Te beteg állat vagy, pszichológushoz kéne elmenned

nemzetisport.hu

MU: C. Ronaldo nem volt elégedett, letiltotta a Transfermarktot

origo.hu

Megszólalt a Nagy Ő: elmondta, valójában mi volt közte és a győztes lány között