Sport

Szoboszlai: A játék a legfontosabb

K. B.

Létrehozva: 2019.06.21.

Játszani és fejlődni akar, ezért szinte biztosan marad Salzburgban Szoboszlai Dominik, hiába adna érte 4,9 milliárd forintot az Arsenal.

Tovább nő az érdeklődés a focivilág nagy tehetsége, a 18 éves magyar középpályás iránt. A Juventus, Inter, Lazio olasz hármas után az Arsenal angol sajtóhírek szerint akár 15 millió eurós (4,9 milliárd Ft) ajánlatot is fizetne a Salzburgnak Szoboszlaiért. Információink szerint a londoniak játékosmegfigyelői hónapok óta Szoboszlai minden meccsén jelen vannak, legutóbb a Wales elleni győztes Eb-selejtezőn, a Groupama Arénában figyelték.

– Topklubok, köztük angol csapatok megfigyelői vannak Dominik meccsein – erősítette meg a Borsnak a játékos menedzsere, Eszterházy Mátyás. Hozzátette: ám ez nem jelenti, hogy a focista át is igazol, sőt 90 százalék, hogy egyelőre marad Salzburgban: – Ez szakmai alapú döntés, most az a legfontosabb, hogy Do­minik minél többet játsszon.

Az osztrák bajnok és kupagyőztes, BL-főtáblára jutott Salzburg magyarja egyébként jelenleg jól megérdemelt szabadságát tölti, Olaszországban nyaral a családjával.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek