Sport

Solskjaert titokban véglegesítették?

szs

Létrehozva: 2019.02.12.

Forrás: AFP

Több forrás szerint is eldőlt, hogy a következő idényben is Ole Gunnar Solskjaer irányítja a Manchester United futballcsapatát. Kézenfekvőnek tűnik a döntés, hiszen a futballistaként Csecsemőarcú Gyilkosnak be­cézett megbízott norvég me­nedzserrel eddigi tizenegy tétmeccse közül tízet megnyert az MU, egyet döntetlennel zárt. A legutóbbi, Fulham elleni bajnokira az Egyesült Államokból rándult át Avram Glazer társtulajdonos, aki megnyugtatta a trénert: az igazgatótanács egyetért a javaslatával, és véglegesítik a posztján. Állítólag a döntés már meg is született, de csak nyáron jelentik be hivatalosan. Solskjaer a PSG elleni BL-nyolcaddöntő ma esti első meccse előtt úgy érzi, ha rúgnak egy gólt Párizsban, és cserébe nem kapnak egyet sem, továbbjutnak a párharcból.

– A BL-sorsolást még odahaza néztem a fiammal, mondtam is neki, a United jól ráfaragott a PSG-vel. Most, aktív edzőként viszont úgy vé­lem, a franciáknak van okuk félni – ma­gyarázta a szakember, akinél a korábban csak szenvedő két francia, Paul Pogba és Anthony Martial is élete legjobb formáját hozza.

– A képességei adottak, ha szeretné elérni Cristiano Ronaldo szintjét, képes lehet rá. De ehhez rengeteg munkára van még szükség. Három-négy játékost is ki tud cselezni, lendületes, és ebből számos helyzetet alakít ki. Nemcsak a pályán, az öltözőben is karaktere van – dicsérte utóbbit Solskjaer. 

A másik oldal borús, miután a lábközépcsonttörést szenvedett brazil Neymar után az uruguayi gólgyáros, Edinson Cavani csípősérülést szenvedett. Utóbbi miatt több PSG-játékos hangosan zokogott.

– Kevés esélyt látok Cavani játékára. Ráadásul a védelmem oszlopa, Thomas Meunier is fejsérüléssel küszködik. Neymar, Cavani, Meunier – ez így együtt sok, muszáj egy 

D-tervvel készülnöm – panaszkodott Thomas Tuchel, a PSG német edzője.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek