Sport

Igor Nicsenko: egyelőre senki sem éhezik

Sz. S.

Létrehozva: 2015.04.14.

A megélhetésre még nem kell kölcsönkérniük a győri focistáknak, akiket maga alá temetett a Quaestor-csőd. Pedig Priskin Tamásék három hónapja nem kapnak fizetést.

Tarsoly Csaba klubtulajdonos előzetes letartóztatása óta teljes a bizonytalanság az NB I-es győri futballcsapatnál. Igor Nicsenko pályaedző elmondta, nem tragédia, hogy nincs fizetés, inkább az, hogy a meccseiken balszerencsések. Az ukrán tréner szerint viszont a rossz széria nem tarthat
örökké.

– A győri lakásomat magam fizetem, Miriuta László vezetőedző pedig törökbálinti házából jár Győrbe, mert nem finanszírozza senki az itteni szállóját – mondta Nicsenko. Játéko­saikról elmondta: a fiatalabbakat eddig is jobbára a szüleik támogatták, az idősebbek pedig az évek során felhalmozott tő­kéjükből élnek most, vagyis egyelőre egyetlen játékosuk sem éhezik. Rákérdeztünk, valóban akkora vihart kavart-e Vörösbaranyi József játékosügynök öltözőbeli látogatása, ami miatt Miriuta kikelt magából.

– Érthető, ha ideges volt, elvégre ne a stadion területén zavarják a játékosokat, amikor éppen a feladataikra készülnek – felelte Nicsenko.

– Győr elég nagy ahhoz, hogy legyen hol eszmét cserélni a közös dol­gaikról.

Tőkés László kapusedző napi négy-öt tréninget vezet, ugyanis az utánpótlásnál is dolgozik, s persze mindezt szívesebben tenné fizetés fejében, mert pénzt ő sem lát. Priskin Tamás csapatkapitány viszont nem kívánt nyilatkozni a győri belügyekről.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek