Sport

Fradi-stadion: sikeres a főpróba, jöhet a Chelsea

Bors

Létrehozva: 2014.08.06.

Remekül vizsgázott a Ferencváros új futball-arénája az FTC–Újpest öregfiúk mérkőzés hat és félezer nézője előtt.

A másutt torz, érthetetlen hangosításhoz szokott szurkolók álmélkodva hallgatták a már-már hi-fi minőségű zenét és tájékoztatókat a varázslatos akusztikájú új Üllői úti létesítményben.

– Az igazi próba azonban vasárnap, a telt házas Chelsea elleni mérkőzés lesz – mondta Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója, aki elégedetten állapította meg azt is, hogy várakozáson felül – gyorsan és zökkenőmentesen – működött a minden igényt kielégítő, modern beléptetőrendszer. – Nem csalódnak majd a szurkolók, a szerződés értelmében a kékek világsztárjai is pályára lépnek az Üllői úton.

A stadion-avató előtt leplezik le egyébként a legendás ferencvárosi futballista, az aranylabdás Albert Flórián szobrát a főbejáratnál. Alig kőhajításnyira a nevét tavaly április óta viselő úttól…

– A klub így is tiszteleg a legendás Albert Flórián emléke előtt – jegyezte meg a vezérigazgató, aki köszönetet mondott az Albert családnak, és egyben eloszlatott egy pletykát is. – Az Albert család semmilyen anyagi ellenszolgáltatást nem kért és nem kapott azért, hogy az FTC új otthona a Groupama Aréna nevet viselhesse. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek