Sport

Nagy László nem fél a spanyolok haragjától

jk

Létrehozva: 2013.01.09.

Nem tart a spanyol szurkolók ellenségeskedésétől Nagy László. A Barcelonából hazatért jobbátlövő szerint a spanyolországi vb-n kötelező a magyar válogatott továbbjutása a csoportjából.

Milorad Krivokapiccsal töltötte az ünnepeket Nagy László. Ebben nincs semmi túlzás, hiszen a pénteken rajtoló kézilabda-világbajnokságra készülő válogatott játékosai alig néhány napot tölthettek otthon szeretteik körében az utóbbi hetekben.

– Már megszoktuk, ilyen az élsportoló élete – mondta Nagy László Vecsésen, ahol a csapat az utolsó simításokat végzi. A válogatott csapatkapitánya egyébként a hazai és külföldi felkészülések, edzőtáborozások során rendre Krivokapiccsal osztozik szobáján.

– A miénk afféle „kényszerházasság”, mert a többiek már korábban kialakították a párosaikat. Szerencsére jól kijövünk egymással, ráadásul egyikünk sem horkol.

A jobbátlövő nagyon sajnálja, hogy néhány kulcsjátékos – például Ilyés Ferenc – sérülés miatt nem lehet ott a tornán, de ígéri, így is a maximumot fogják nyújtani. S attól sem tart, hogy korábbi csapata, a Barcelona szurkolói ellenségesen fogadják majd Spanyolországban.

– A Veszprémmel már jártam Madridban, és akkor nagyon barátságosan fogadtak, úgyhogy ezúttal sem félek – folytatta Nagy. – Mellesleg éppen a házi­gazdákkal vagyunk egy csoportban, akik mellett a horvátok lesznek a legfőbb ellenfeleink. Ennek ellenére kötelező feladat a továbbjutás, hiszen ez csak négy csapat számára lehetséges. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek