Mindmegette: Tojáskrémes csirkecomb

Mindmegette: Tojáskrémes csirkecomb

Új Bors magazinok
PUBLIKÁLÁS: 2020. január 16. 07:00
A SÜLT CSIRKECOMB AZ EGYIK LEGKÖNNYEBBEN ELKÉSZÍTHETŐ HÚSÉTEL, AZONBAN HAMAR RÁ LEHET UNNI, ÍGY ÉRDEMES IDŐNKÉNT ÚJABB RECEPTEKET IS KIPRÓBÁLNI. MUTATUNK NÉHÁNYAT.
Bors

Tojáskrémes csirkecomb

Hozzávalók 6 személyre:

  • 800 g burgonya
  • 6 db tojás 
  • 1 ek tejföl
  • 1 ek mustár
  • só, őrölt bors
  • 1 csokor snidling 
  • 8 db csirkefelsőcomb
  • egy kevés olaj
  • 2 fej vöröshagyma

Mindmegette

Mindmegette magazin minden csütörtökön a Borsban - keresse az újságárusnál!

Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!

Elkészítés:

1. A krumplit héjában főzzük addig, amíg egy villát bele tudunk szúrni, de ne legyen teljesen puha. Szűrjük le, hagyjuk hűlni. Hámozzuk meg, a nagyobbakat vágjuk félbe.

2. A tojásokat főzzük keményre, hagyjuk hűlni. Hámozzuk meg, tegyük késes aprítóba, és törjük össze a tejföllel, a mustárral, némi sóval és őrölt borssal. Forgassuk bele a megmosott, felaprított snidlinget, majd töltsük a masszát a megmosott combok bőre alá.

3. Egy nagyobb sütőtálat kenjünk ki olajjal. Szórjuk bele a burgonyát és a meghámozott, cikkekre vágott vöröshagymát. Tegyük rá a töltött combokat, és 170 fokos sütőben, alufóliával letakarva süssük 30 percig.
Ezután vegyük le az alufóliát, és pirítsuk meg a húst.

További receptekért keresse a Mindmegette magazint!

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.