PR Cikkek

Update1 epres sajttorta (x)

Bors

Létrehozva: 2015.08.13.

Ezt a sajttortát könnyebb lemozogni, mint a hagyományost!

Napjaink egyik sztár desszertje a sajttorta. A kellemesen ropogós kekszrétegre halmozott sajtkrém, tetején valamilyen domináns ízzel, gyümölccsel, karamellel, csokoládéval ellenállhatatlan!

De ez a csábítás is, mint minden sütemény, igen hirtelen felemeli a vércukorszintet – legalábbis a hagyományos módon elkészített sajttorta. Ma már azonban találhatunk alternatívát a cukor- és fehérlisztmentes változatra is, csak keresni kell, méghozzá az Update1 boltokban.

– Személyes kedvencem az epres sajttorta, és ebből egy szelet is a süteményválaszték favoritja lett. A sajttorta alját képező vékony linzerlap 50 százalékkal csökkentett szénhidráttartalmú lisztből készül. A hozzáadott cukor nélkül sült, jókora szelet krémes sajttorta tetejét vastag eperréteg takarja, ami savanykás-gyümölcsös zamatával kiegészíti a sajt krémes, egyedi ízét – magyarázta Schobert Norbi.

Egy jegeskávé, latte vagy egy limonádé mellé kellemes nyári desszert. Frissítő, nem telít el, de kielégíti a nassolási vágyat, és jó érzés, hogy kevesebbet kell mozogni, hogy ledolgozzuk!
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek