Norbi update

Aktuális

Szódától és tejtől lesz selymes a palacsintatészta

A minap tartották a palacsinta világnapját. Legyen szó bármilyen töltelékről – lekvárosról, túrósról, kakaósról vagy éppen hortobágyiról –, a lényeg valójában a palacsinta tésztájának az állagában rejlik.

Celeb

Schobert Norbi: A sikert nem lehet megvenni

Aktuális

Ha eddig nem tudta, ez a tökéletes rizses hús titka

Celeb

Schobert Norbi: Fogyni akar? Lakjon jól!

Nem csalás, nem ámítás, ezt tanácsolja Schobert Norbi, hozzátéve: nem mindegy, hogy mit! De a zsíros, főtt csülök jöhet!

Aktuális

Dögös nőt faragott Nikiből Norbi

Szédületes átalakulás: Ács Niki a mai napig nem hisz a szemének, amikor belepillant a tükörbe, és egy bomba nő néz vissza rá.

Aktuális

Nem találná ki, mitől zseniális a körözött

Mindegy, hogy reggelire, vacsorára vagy előételként, egy rendes magyar család asztalán időről időre ott van a körözött. A megfelelő kenyérrel nem csak isteni, de diétás is lehet.

Aktuális

Schobert Norbi: Nem a zsír az ellenség

Celeb

Geszti eltünteti Schobert Norbi nevét

<p>Norbi neve február elejétől eltűnik az Update márkanév elől, és a jövőben a fitneszpápa igyekszik a háttérből irányítani milliárdos cégbirodalmát.</p>

Celeb

Ötmilliót követel a szegedi orvostól Schobert Norbi

Megelégelte az őt és termékeit kritizáló szegedi orvos, Patay Gábor Facebook-bejegyzéseit a fitneszguru: úgy döntött, perre viszi az ügyet, és ötmillió forintot követel jó hírneve megsértéséért.

Celeb

Már négyezren jelentették fel Norbi ellenségeit

<p>Schobert Norbi arra kérte híveit, hogy segítsenek eltüntetni egy őt bíráló Facebook-csoportot. Pénzt is ajánlott, négyezren voltak a segítségére.</p>