Egy kis víz, és ropogósabb lesz a bacon mint valaha
Egyre divatosabb fogalom az énidő, ami nemcsak azt jelenti, hogy egy pohár bor és egy izgalmas könyv társaságában néhány órára száműzzük a külvilágot. A minőségi énidő arról is szólhat, hogy valami igazán finomat eszünk, például hétvégén meglepjük magunkat egy angol reggelivel, aminek a legfontosabb (és kétséget kizáróan a legfinomabb) hozzávalója a bacon.
Mutatunk egy olyan konyhai trükköt, amivel a bacont olyan ropogósra sütheted, amilyet még sosem ettél. A következő praktikáról valószínűleg még a legnagyobb konyhatündérek sem hallottak. Felkészültél? Akkor már el is áruljuk a titkot a Gierlinger márka szakértőjének segítségével.
Süsd vízzel a bacont!
Legelőször a közösségi médiában, TikTok-on és a YouTube-on kezdték el népszerűsíteni ezt az új baconsütési módszert Amerikában, ráadásul nem kezdő hobbiszakácsok, hanem többek között egy híres fűszermárka tulajdonosa, Christopher Wallace, vagy egy amerikai életmódmagazin főszerkesztője. Állítják, ha vízzel sütöd a bacont, sokkal finomabb lesz a végeredmény, mintha a hagyományos módon készítenéd. A víznek köszönhetően sütés közben nem fröcsköl a baconből kisülő zsír, és attól sem kell tartanod, hogy odaég a bacon, az pedig már csak egy extra, hogy szép aranyszínűvé válik, ha elkészül, ráadásul olyan ropogós lesz, hogy alig fejezed be az első szeletet, máris nyúlsz a másodikért.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.