Néha a legemlékezetesebb gasztro-kalandok egy viszonylag szürreális kérdéssel kezdődnek. Azonban a változatos és egészséges táplálkozás hívei hamar megkedvelhetik az alábbi recepttel elkészíthető téliszalámis sajthelyettesítőt.
Hála, az olyan kiváló receptkészítőknek és receptmegosztóknak, mint Szabó Anita, aki a Paleokonyhám paleoblog írója, a tejmentesen táplálkozók is igazán változatos ízvilággal ismerkedhetnek meg.
Bizony, ez az akár különleges vendégek várásara is alkalmas finomság, a tejfehérje-allergiások, laktózérzékenyek, diétázók és sportolók, cukorbetegek számára is bátran fogyaszthatóak.
- A ToTu termékek nagyon változatosan felhasználhatóak. Akár egy egészséges édességben, akár egy finom tejmentes főétel elkészítésében gondolkozunk, rengeteg lehetőségünk van, hála a termékcsalád tápanyag összetételének, konyha-technikai tulajdonságainak és semleges ízéből adódó széles körű felhasználhatóságának. Sőt, akár egy proteindús, modern nassolnivaló és uzsonna is készíthető belőle, amit mi sem bizonyít jobban, mint Szabó Anita téliszalámis sajthelyettesítője - mondta Dr. Németh Csaba, a termékek gyártójának részéről.
A zselatint feloldjuk a forró vízben, majd a többi hozzávalóval, a kapor kivételével, krémesre turmixoljuk. Hozzáforgatjuk a kaprot. Szilikon formába töltjük, végül hűtőszekrénybe téve hagyjuk megdermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.