Ajvár házilag

egészséges étkezés
PUBLIKÁLÁS: 2019. december 04. 14:35
A magyar konyha egyik alapvető zöldségnövénye, kitűnő C-vitamin forrás, zsírtartalma nem számottevő, szénhidráttartalma is alacsony.Hozzávalók:
  • 4 db piros kaliforniai paprika
  • 2 közepes fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • fél citrom leve
  • 0,5- 0,75 dl olívaolaj
  • frissen tört fekete bors
Elkészítés 6 fő részére:A paprikákat előkészítjük:Turmixban pépesítjük.Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.További NoSalty.hu receptek
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.