A licsifogyasztás 9 előnye

egészség
PUBLIKÁLÁS: 2019. november 22. 15:37
Nagy előnyben vannak nyáron az ízletes gyümölcsök rajongói! Ilyenkor élvezhetjük a különleges licsi gyümölcsöt is, melynek legalább kilenc fontos egészségügyi előnye van.a licsi evés nagyon egészséges, érdemes beiktatni étrendünkbe.a licsi a Sapindadaceae családba tartozik, A licsi gyümölcsöt durva, piros, eltávolítható héj borítjaC-vitaminbansok benne a réz, a foszfor, nátriumtartalma pedig alacsony.„túladagolás”
számos betegség ellen felveszi a harcotbőrproblémákon1. Ráksegítenek felvenni a harcot halálos betegségek ellen, mint amilyen a rák.mellrák2. Szívbetegségekvérnyomást védelmet nyújt a stroke és a koszorúér-betegségek ellen. Antioxidáns hatása javítja az immunrendszert, lassítja a szürkehályog kialakulását3. Emésztésgyomorégéssegít a bélrendszeri problémákon és megszabadítja a szervezetet a bélférgektől.
4. Egészséges csontokhozzájárul az egészséges, erős csontok fenntartásához;D-vitamin5. C-vitaminszervezetünk nem állít elő természetesen.Segít megfázás, torokfájás, láz esetén. C-vitamin6. Oligonoljavítja a vérkeringést, csökkenti a testsúlyt és védi a bőrt a káros UVA-sugarak ellen.7. B-vitaminA licsi evés B-komplex vitaminokkal is elhalmoz bennünket: béta-karotint
8. Súlycsökkentésnincs benne telített zsír és koleszterin sem9. Javul a bőr megjelenésepattanásokkialakulása kevésbé lesz esélyes.Ne hiányozzon a gyümölcsöstálról!
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.