Granita néven is ismert ez a jeges finomság. Már megjelentek az első dinnyék a piacokon, úgyhogy tesztelhetjük, hogy milyen ízűek.
Dinnyés jégkása - Hűsítő recept
A vizet a mézzel (cukrot is használhatunk) felforraljuk, lassan gyöngyöztetve szirupot készítünk belőle, kihűtjük. A dinnyét kimagozzuk, felkockázzuk, a felét leturmixoljuk vagy villával összetörjük. Visszatesszük bele a maradék dinnyekockát, a szirupot ráöntjük, majd a fagyasztóba tesszük néhány órára. Néha átkeverjük, félig megfagyva, pohárban kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.