A házi padlizsánkrém önálló fogásként nem állja meg a helyét, de frissen sült grissinivel vagy néhány pirítóssal gyorsan laktató ételt varázsolhatunk belőle a családi asztalra.
Szerencsére az egész család nagyon szereti a különféle kencéket, különösen akkor, ha én sütöm hozzá az alapot (grissinit, kenyeret, zsemlét, kiflit… tulajdonképpen mindegy mit, csak házi legyen).
A múltkorjában úgy esett, hogy vettem két nagyobb darab padlizsánt, mert olyan szépen esett rájuk a fény és olyan mosolygósan sorakoztak a zöldségesnél a sarokban. Tehát itthon voltam én és két padlizsán. De hogy lesz ezekből a lila tojásdad alakú zöldségekből ínycsiklandó krém? Több tucat receptet átnéztem, aztán összegezve az olvasottakat, egyszerűen belevágtam ésmegcsináltam egy kicsit a saját ízlésünkre igazítva. Bizton állíthatom, soha annyi dícséretet nem kaptam egy egyszerű hideg vacsoráért, mint aznap este.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.