A sütés nélküli finomságok töretlen népszerűségnek örvendenek a családom körében, a legújabb kedvenc a csokis-gyümölcsös zabszelet.
Tisztában vagyok vele, hogy a zabpehely mennyire egészséges, ennek ellenére eddig nem tudtam megszokni az ízét, pedig rengeteg féle módon kipróbáltam már: készítettem belőle kásást hidegen és melegen, gyümölccsel és anélkül, sütöttem belőle kekszet stb., de mindig volt valami furcsa utóíz érzet, amely nem tetszett. Nem tehetek róla, ilyen vagyok. Ennek ellenére mindig van a kamrában egy-két zacskó kis- és nagyszemű zabpehely, hátha most jön el az áttörés és rábukkanok arra receptre, ami az IGAZI lesz.
És megtörtént! A kitchn oldalán megtaláltam a számunkra legjobb zabpelyhes receptet, amely ugyan nem alakbarát és nem ismindenmentes, ráadásula családi ízléshez némileg finomítanom is kellett a leíráson, de nincs furcsa mellékíze, tökéletes tízóraira a gyerekeknek az iskolába, mert a rostokban gazdag zabpehely mellett tele van energiát adó aszalt gyümölccsel és édes csábításként még csokit is tartalmaz. Könnyű – az uzsonnádobozhoz igazodva – méretre vágni, három-négy napig, légmentesen záródó dobozban, hűtőben biztonsággal eltartható és nem utolsó sorban nagyon finom.
Ja, és nem kell sütni, csak kicsit keverni meg kavarni, tepsibe nyomkodni, olvasztott csokival meglocsolni és néhány órát várni, hogy a hűtőben egy kicsit megdermedjen. Talán ez a legnehezebb rész benne…
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.