Főként télen, de más évszakokban is szívesen fogyasztunk üdítő- és gyógyteákat. Ezek elkészítésének is van néhány megszívlelésre méltó fortélya.
A teát mindig tiszta (semmiképpen se zsíros), zománcozott edényben főzzük! Olyan edényt válasszunk, amelynek jól záródó fedele van.
Forrázatot kell készíteni az illóolajat tartalmazó virágokból, levelekből és füvekből, mint például a kamillavirág, a borsmentalevél, a hársvirág, és az illatos magokból, mint például az ánizs-, a kömény- és a koriandermag.
gyógynövénytNéhány percig állni hagyjuk, leszűrjükFőzetet a gyökerekből, kérgekből álló teakeverékekből készítünk. A teaanyagot az edénybe tesszük, forró vizet öntünk rá, lefedjük, és néhány percig forrni hagyjuk a vizet. Pár percnyi állás után a teát leszűrjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.