Aranybarna diós bejgli, gőzölgő karácsonyi kalács, roppanó csokis keksz - a legjobb vendégvárók az ünnepekre.
Csokis keksz
Hozzávalók
Elkészítés
A vajat összemorzsoljuk a liszttel és a kakaóporral, hozzáadjuk a fahéjat, szódabikarbónát, majd a "nedves" összetevőket, és a végén beletördeljük a csokit.
Miután összegyúrtuk, betesszük 1 órára a hűtőbe, hogy a vaj visszaszilárduljon, és nyújtható tésztát kapjunk. Majd kinyújtjuk a tésztát 3-4 mm vastagságúra, és (keksz/pogácsa) formával kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe pakoljuk, majd betesszük az előmelegített sütőbe. 180 C/13 perc. Utána hagyjuk kihűlni. Keksz állagú kekszet fogunk kapni, (vagyis nem lesz puha).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.