Az alábbi fánk könnyen elkészíthető, és nagyon finom. Gyors reggeli, vagy délutáni csemege lehet belőle. Hidegen is fogyaszthatjuk, sőt másnap is jó íze van még.
Kevés hozzávaló szükséges:
Jó, ha friss kenyeret választunk, valamint az is, ha puhább, vékonyabb szeletet esik a választásunk. Egy pogácsaszaggatóval vágjunk a szelet közepéből kerek formákat, úgy, hogy a héját ne használjuk.Egyik szelet közepét kenjük meg mogyoróvajjal, a másikat pedig valamilyen bogyós lekvárral. Borítsuk egymásra a két szeletet, és a széleiket csippentsük jól össze, hogy a töltelék ne folyjon ki belőle.
Tegyük forró olajba, és süssük meg mindkét oldalát, majd szórjunk rá porcukrot. Ez lesz talán a világ legegyszerűbb, és mégis finom édessége. Senkinek sem fog feltűnni, hogy kenyeret használtunk a ropogós fánkok elkészítéséhez.
Forrás: sokszinuvidek.hu
A speciális fánk elkészítésének videóját itt találod>>>>>>>>>>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.