Hozzávalók:
2 db tojás
10 dkg margarin
1 bögre cukor
1 bögre darált mák
1 bögre reszelt alma
1 bögre liszt
1 citrom reszelt héjjal és kevés leve
1 cs. Sütőpor
kevés fahéj és mazsola
1 bögre langyos tej
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük, és a tepsit kibéleljük sütőpapírral.
A vajat kissé megolvasztjuk, az almát lereszeljük a citromhéjjal együtt.
Ezután minden hozzávalót összekeverünk, a tepsibe öntjük és a forró sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Ha kihűlt megkenhetjük lekvárral, csokoládé krémmel vagy szórjuk meg porcukorral. Kíváló ünnepi sütemény lesz!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.