Hozzávalók:
1 csomag rukkola
1 csomag vegyes saláta
2 fürt saszla szőlő
5 ek olívaolaj
2 ek friss citromlé
2 ek friss citromfű apróra vágva
só, ízlés szerint
Elkészítése:
Elkészítjük az öntetet az olajból, a citromléből és a fűszerekből, s félretesszük fél órára! Összekeverjük a megmosott rukkolát, az összetépett salátát és a szőlőszemeket! Hozzáadjuk az öntetet, és tálalásig hűtőbe tesszük! Natúr szárnyasok, grillezett sajtok mellé különlegesen friss ízű saláta!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.