Hozzávalók (2 főre):
15 dkg sárgarépa
5 dkg üvegtészta
40 kg csirkemellfilé
20 dkg tofu
25 dkg konzerv cukorborsó
2 kaliforniai paprika
3 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál mogyoróolaj
1 lime leve
só
Elkészítés
Az üvegtésztát forró vízbe áztatjuk 10 - 15 percre. Eközben a cukorborsót lecsöpögtetjük, a sárgarépát megpucoljuk, majd apró kockákra vágjuk, épp úgy, ahogy a paprikát is.
A szószból, az olajból és a lime levéből öntetet kavarunk,gyömbérrel és sóval ízesítjük, majd pár percre bepácoljuk a felkockázott tofudarabokat és felcsíkozott csirkemellet.
Közben lecsöpögtetjük a tésztát, wokbanmegpirítjuk az előzőleg bepácolt tofut és csirkét, amikor átsűlt a csirkánk (tofunak elég 1 - 2 perc) alaposan elkeverjük a zöldségekkel végül pedig pirított mogyorót szórunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.