Hozzávalók:
25dk liszt
1cs sütőpor
csipetnyi őrölt fahéj
15dk margarin
10dk cukor
1 vaníliás cukor
2 tojás
1,5dl tej
20dk fehér szőlő
Elkészítés:
A lisztet a sütőporral és a fahéjjal egy tálban összekeverjük, és egy másik edényben külön a margarint a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojásokkal habosra keverjük, és hozzáöntjük a tejet.
A tojásos keveréket a lisztes keverékkel összedolgozzuk, és beleforgatjuk a szőlőszemeket. A tésztát muffin formákba töltjük, és előmelegített sütőbe téve 180 fokon 25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.