Cukkinis, zöldspárga krémleves joghurttal

cukkini
PUBLIKÁLÁS: 2013. augusztus 13. 11:48
Hozzávalók:

Még mindig nagyon meleg van. Ilyenkor a nehéz, zsíros ételekre rá sem tudunk nézni. A hideg krémlevesek viszont jöhetnek minden mennyiségben. Íme egy könnyű és finom recept!

Hozzávalók:

  • 1 közepes cukkini
  • ½ csomag zöld spárga
  • víz
  • 1 kk só
  • 2 kk őrölt rozmaring
  • 1 joghurt

botmixer

A cukkinis zöldspárga krémleves elkészítése:

A cukkinit meghámozom és kockákra vágom, a spárgák végét 1/3-ánál levágom, majd kis darabokra vágom őket. Egy lábasba teszem főni, annyi vízzel, ami ellepi. Kb. 15 perc alatt puhára fő. Leveszem a tűzről, hozzá adom a sót, a rozmaringot, a joghurtot, és bot mixerrel összeturmixolom.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.