Hozzávalók:
A pisztáciatorta elkészítése
Az egyik csomagpisztáciás pudinggala végén majd beborítjuk a tortát, tehát ezt tegyük egyelőre félre. Egy közepes méretű tálba tegyük bele a torta alapport, 1 csomag pisztáciás pudingot, növényi olajat, citrom-zöld citrom levet és a tojásokat, majd keverjük össze. Elektromos habverővel legalább 2 percig közepes sebességen keverjük. Adjuk hozzá az aprított diót. A diót nagyon apróra kell darabolni.
Tegyük a keveréket kivajazott tepsibe, majd 180ºC-on, körülbelül 45-50 percig süssük. Míg a torta megsül, elkészítjük a mázat. Egy közepes méretű tálba teszünk tejet,pisztáciáspudingot és tejszínhabot, 2 percig verjük a keveréket. Mikor a torta elkészült, rátesszük ezt a krémet, és egyenletesen eloszlatjuk, végül tetszés szerint díszíthetjük. Használhatunk aprított pisztáciát, csokoládé rudakat, menta levelet, stb. Mielőtt felvágnánk, fél órát tegyük a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.