Hozzávalók
5db tojás
25dk margarin
10dk porcukor
15dk kristálycukor
30dk liszt
fél csomag sütőpor
1cs vaníliás cukor
10dk cukrozott narancshéj
10dk mazsola
1 narancs reszelt héja
1 citrom reszelt héja
Elkészítés
A margarint habosra keverjük a porcukorral, a narancs és a citrom reszelt héjával és a vaníliás cukorral, majd egyesével belekeverjük a tojások sárgáját, a mazsolát, és a cukrozott narancshéjat. Lágy habbá verjük a tojásfehérjét a kristálycukorral.
Először csak egyharmadát keverjük bele, majd hozzáadjuk a többit is, a margarinos alaphoz. Belerakjuk a liszt, sütőpor keverékét, és csomómentesre keverjük. Egy papírral bélelt tortaformába tesszük, és elsimítjuk. Előmelegített sütőben közepes lángon, 175 fokon kb. 45 percig sütjük. Sütés után porcukorral hintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.