Hozzávalók (35-40 db-hoz):
3 db tojásfehérje
30 dkg cukor
30 dkg darált mandula
8 csepp keserűmandula olaj
3 evőkanál porcukor
1. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot.
2. Fél percig tovább verjük, majd fokozatosan beleszórva hozzákeverjük a darált mandulát és a keserűmandula olajat.
3. A masszát 3-4 mm átmérőjű sima csővel ellátott habzsákba kanalazzuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe egymástól kissé távolabbra 10 forintos nagyságú halmokat nyomunk belőle. Fél órát pihentetjük.
4. 160 °C-os sütőben világosbarnára sütjük. Sütés után azonnal megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.