Hozzávalók:
- 7,5 dkg vaj
- 10 dkg mandulás keksz
- 5 dkg mogyorós grillázs
- 4 fehér zselatin lap
- 20 dkg zsírós krémsajt
- 2 dl habtejszín
- 4 kanál mandula likőr
- 2 kanál barna cukor
- 10 dkg mogyoró
- 20 dkg nyers marcipán
- 10 dkg porcukor.
Elkészítés:
A vajat megolvasztjuk, a kekszet összemorzsoljuk és összegyúrjuk a vajjal és a grillázzsal. A masszát egy kerek tortaforma aljára belenyomkodjuk és eligazítjuk, majd betesszük a hűtőbe.
A zselatint beáztatjuk. A tejszínt felverjük, majd összekeverjük a krémsajttal. Hozzáadjuk a likőrt, a cukrot, és az összetört mogyorót. A zselatint is belekeverjük, majd az egészet a tortaformába simítjuk. Betesszük újabb három órára a hűtőbe a torát.
Közben a marcipánt a porcukorral összegyúrjuk, és két Folpack között akkorára nyújtjuk, hogy befedje a kerek tortaformát. A tortát kivesszük a hűtőből és befedjük a marcipánnal. A végén marcipán rózsákkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.