Hozzávalók:
- tonic
- grenadine
- sárgabaracklikőr
- málnaszörp
- egyszerű citromos limonádé
- száraz rizling
- vegyes gyümölcs - mélyhűtött
- friss gyümölcs
- száraz pezsgő
Elkészítés
Mindenképpen olyan tálalásra alkalmas edényt válasszunk, amibe az alkoholos alap és a gyümölcs is belefér - ebbe kell ugyanis összekevernünk az alap hozzávalóit.
Ha mélyhűtött gyümölcsöt használunk, akkor ezt még jeges állapotában tegyük az alaphoz, mert így kellemesen lehűti a levet. Ha friss gyümölcsöt használunk, ami akkor a legjobb, ha a hűtőben pihent, akkor az alapot érdemes korábban elkészíteni, és lehűteni, ha erre nincs időnk, használjunk jégkockát. Aki a gyümölcsöt inkább puhán szereti, az áztassa az alaplében 2 -3 órán keresztül.
Tálalás
Tálalásnál ebből a sűrű gyümölcsös léből a poharakat feltöltjük a kétharmadukig, és ehhez öntünk még egyharmadnyi pezsgőt vagy proseccót. Csak annyit készítsünk, amennyit éppen megiszunk, így a bólé mindig frissen élvezhető!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.