Hozzávalók (egy közepes méretű kapcsos tortaformához):
- 1,5 bögre darált háztartási keksz
- 3 evőkanál barna cukor
- fél bögre olvasztott vaj
- 45 dkg natúr tejszínes krémsajt (vagy mascarpone)
- 1 bögre cukor
- 9 1 kiskanál vanília aroma
- 3 db tojás
- 2 evőkanál liszt
- negyed bögre zsírosabb tej
1. A darált kekszet a barna cukorral és az olvasztott vajjal összekeverjük, kerek kapcsos tortaformába szedjük, majd egyenletesen az aljára nyomkodjuk.
2. A töltelékhez a krémsajtot a cukorral, a vanília aromával és a tojásokkal elkeverjük, majd belekeverjük a lisztet és a tejet.
3. A tölteléket a keksztésztára öntjük és elsimítjuk.
4. 180 °C-os sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.