Hozzávalók (2 személyre):
- 8 db cannelloni tészta
- 15 dkg darált hús
- 2-3 evőkanál paradicsomszósz
- 2 db paradicsom
- fél fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
10 dkg sajt (trappista, füstölt vagy mozzarella)
1. Kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát elkezdjük párolni.
2. Hozzáadjuk a darált húst.
3. A paradicsomokat egy pillanatra forró, majd hideg vízbe tesszük, így könnyen le tudjuk húzni a héjukat. Ezután felkockázzuk, a magokat eltávolítjuk.
4. A paradicsomokat, a paradicsomszószt és a fűszereket a húshoz adjuk, összeforgatjuk.
5. A tölteléket egy teáskanál segítségével a tésztacsövekbe adagoljuk. A cannellonikat egy kivajazott sütőtálba helyezzük szorosan egymás mellé, megszórjuk a sajttal, majd 180 fokos sütőben 20 percet sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.