Hozzávalók:
400 g fehér spárga, só, bors, 1 kiskanál vaj, 1 tojás, 2 ek. Balzsamecet, 2 ek. Olívaolaj, 4 szelet nyers sonka, galambbegy saláta vagy rukkola.
A spárgát megmossuk, majd meghámozzuk, és sós vízben vajjal együtt megfőzzük kb. 15-20 perc alatt. A tojást megfőzzük, lehűtjük, majd megtisztítjuk, és kis kockára felvágjuk. hozzáadjuk a balzsamecetet, az olívaolajat, és sóval, borssal ízesítjük.
A sonkaszeleteket szépen feltekerjük, ráhelyezzük egy tányérra, majd mellérakjuk a spárgát, a salátát, és meglocsoljuk az öntettel.
Jó étvágyat kívánunk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.