Hozzávalók
¼ kg tehéntúró
10 dkg natúr joghurt
40 dkg eper
6 dkg porcukor
2 tojás fehérje
Elkészítés 5 fő részére
A túrót finom lyukú szűrőn áttörjük. Joghurttal lazítjuk, és hozzáadjuk a cukrot. Az epret csumázzuk, megmossuk, leszárítjuk és pürésítjük, ezt is hozzáadjuk a túróhoz. A tojás fehérjéket kemény habbá verjük, óvatosan hozzáforgatjuk az epres-joghurtos túróhoz. Tálalás előtt jól behűtjük.
További NoSalty.hu receptek
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.