Olyan finomságokat, mint a kókuszos raffello golyók, magunk is alkothatunk otthon. A masszát hosszabb ideig kell állni hagyni, de ez az egyetlen hátránya...
Hozzávalók:
- 25 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 25 dkg kókuszreszelék
- 1 db vagy 3 db (akkor keményebb lesz és nem kell 1/2 na-pig hűteni) 90 g-os tejpor
- mogyoró, dió vagy mandula
1 dl vízben felfőzzük a cukrot, még melegen hozzáadjuk a vajat. Ha elolvadt, beletesszük a tejport és 20 dkg kókuszreszeléket. Jól elkeverjük és hűtőben hosszú ideig pihentetjük, legalább 1/2 napig.
Ha 3 db tejporral csináljuk, csak 20-30 percig. Amikor már jó kemény a massza, golyókat formálunk belőle, közepébe beletesszük a mandulát és meghempergetjük a kókuszreszelékben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.