2 közepes sárgarépa
20 dkg brokkoli
2 ek vaj
2 ek fehér balzsamecet
só
frissen őrölt fekete bors
Elkészítés 1 fő részére
A brokkolirozsákat pár percre lobogó sós vízbe dobjuk, majd hideg vízzel leöblítjük és leszűrjük.
A megpucolt répákat 2 mm-es karikákra vágjuk.
A serpenyőben felhevített vajon átforgatjuk a répákat.
A balzsamecetet rálöttyintjük a répakarikákra, és addig pároljuk, míg félpuha lesz.
A végén beleforgatjuk a brokkolit, átmelegítjük, sózzuk-borsozzuk.
Langyosan kínáljuk a salátát.
További NoSalty.hu receptek
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.