75 dkg friss spenót
3 fokhagymagerezd
fél chilipaprika, kimagozva
5 dkg fenyőmag
extraszűz olívaolaj
só
bors
Elkészítés 4 fő részére
Némi olívaolajon a vékonyra szeletelt fokhagymát megpirítjuk a fenyőmag és a chili társaságában. Addig sütjük, míg a fenyőmag aranyszínű lesz.
Több kisebb adagban hozzátesszük a tisztított spenótleveleket.
Többször átforgatva megfonnyasztjuk, sózzuk és borsozzuk.
Fenséges köret, például halakhoz.
További NoSalty.hu receptek
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.