
Ha eddig azt gondoltad, hogy túl macerás és nem éri meg házi majonézt készíteni, akkor most ide süss, mert mutatunk egy olyan elkészítési módot, ami mindössze 3 percedbe telik és a kalóriatartalma is sokkal barátibb, mint a bolti változaté. Ez a diétás majonéz recept aranyat ér!

A majonéz otthoni elkészítése csoda, hogy nem lett még bevett szokás a háztartásokban. Gyors, egyszerű és pontosan tudjuk mi kerül bele és mi nem. Például cukrot, olcsó olajakat, adalékanyagokat és tartósítószereket biztosan nem látsz majd ebben a receptben – ellentétben a dobozossal. Viszont harmadannyiba kerül és frissen fogyaszthatod.
Bűn lenne nem kipróbálni! Szóval mutatjuk is, hogyan készül.

A legjobb állagért szobahőmérsékletű alapanyagokkal dolgozz!
Tárold befőttesüvegben. Hűtőszekrényben körülbelül 2 hétig áll el. Fogyasztás előtt, mindig kóstold meg!
Elegendő belőle 1-2 kanál, és bármilyen egyszerű fogást feldob. Szendvicsalapként, salátaöntetként vagy húsok mellé is tökéletes.
Bár a befőttesüveges, botmixeres megoldással biztosan nem pazarolsz majd egy csepp majonézt sem, ha nincs botmixered, turmixgépet is használhatsz.
Egy nagy sebességű turmixgépben elérheted a megfelelő állagot, csak figyelj, hogy legyen a kéznél egy megfelelő eszköz, amivel kikaparhatod az összes elkészült finomságot a gépből.
10 szuper recept a házi majonéz felhasználásához:
Kattints még több diétás finomságért:




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.