A legtöbben bele sem gondolnak, naponta hány alkalommal fogják meg a mikró és a sütő gombjait, vagy éppen a konyha-, illetve a hűtőszekrény fogantyúját, pedig ez utóbbiban még a hideg ellenére is elszaporodhatnak az egyes baktériumok....
Keresztes Ferenc molekuláris gasztronómiával foglalkozik, keze alatt minden étel és ital elképesztő formát vesz fel. A limonádé habbá válik, kaviárrá a koktél és kocsonyává a saláta.
Döbbenetes étrendet alakított ki magának egy brit nő, mialatt várandós volt gyermekeivel. Az asszony arra vágyott, hogy homokot és szivacsot habzsoljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.