forradalmi ötlet

https://cdn.borsonline.hu/2019/11/npvfw7ljJYmAekb7fVU86rA0pK3H3OSre7-9gqVR6XQ/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I2MjUyNDEwZmFiZTRlMzJhYmY1YTI5ODIwNTk5NTlk.jpg
Aktuális

Halak ürülékétől lesz egészségesebb a saláta - forradalmi újítás a növénytermesztésben

A növénytermesztésről az embernek sok minden eszébe jut, de a halak biztosan nem. Pedig létezik egy eljárás, ahol a növények a halak ürülékéből veszik fel a tápanyagot, ami által erőteljes növekedésűek lesznek, semmilyen műtrágya nincs a rendszerben.

https://cdn.borsonline.hu/2018/09/G3n4fVHobuzMP8eKFCtJkRJ4VsYai-5OPTcGcHTtzuI/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I1OWY4NzFkNTI5ZTQ2ZGZiYjk3MjRmNGZiZmM0Nzg3.jpg
Aktuális

Gasztroforradalom: Rántva is finom az uborka és a Túró Rudi

Valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon. A klasszikus rántott húst talán sosem unjuk meg, de nem árt kísérletezni, mert izgalmas ízek születhetnek. Tatai Róbert séf imádja a panírt, még kocsonyát is ki tud rántani.

https://cdn.borsonline.hu/2018/06/O1iVyoKXlpgwyx4mDaAB8ykrwAEyR0l_WDVTfQw_iMI/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc2NDliMjk4MWVkMjQwMjliMDBiYmYyYWE4ZDVhMTU2.jpg
Aktuális

Eddig mindenki rosszul tette a párizsit a kenyérre - videó