Aktuális

Eddig mindenki rosszul tette a párizsit a kenyérre - videó

Bors

Létrehozva: 2018.06.14.

A Brainy Crafts - Eszes Meterségek Facebook-oldalon forradalmian új megközelítésből mutatják be a napi rutin feladatokat, amiket szerintük nap mint nap rosszul csinálunk. Szemezgettünk belőle, reméljük Önöknek is jó ötletekkel szolgál! Ha gondolják, próbálják ki!

Az eper szárát egyszerű mozdulattal, egy késsel szoktuk levágni, de miért is, amikor a közepét egy szívószállal átfúrva egyszerűen megszabadulhatunk tőle.

Ne vesződjünk olyan unalmas dolgokkal, hogy ketté vágunk egy koktélparadicsomot, fogjunk két tányért, helyezzük közé a piros golyókat, a tányér résén nyúljunk be egy késsel és húzzuk ki a másik oldalon! Kész a szeletelt paradicsom.

Episode 25: DO'S and DON'TS

16 Things We Do Wrong Every Day

Közzétette: Brainy Crafts – 2018. május 9.

Ön is mindig keresgéli a cellux végét? Csak nyomjon bele egy gémkapcsot, a következő használatnál egyszerűbb dolga lesz!

Felejtsük el, hogy két szelet párizsit egymás tetejére téve rakunk rá egy szelet kenyérre, inkább vágjuk félbe a felvágottat és a négy darab párizsit szépen, íves oldalával befelé helyezzük el a kenyerünkön! Garantáltan gusztusosabb látvány - és jobban ki is tölti a kenyeret!

Ha eddig még nem tudták, a banánt éppen az ellenkező oldalon kell felbontani, mint amit megszoktunk. Próbálják ki, küzdelem nélkül, gyorsan megy!

Minden nap bosszankodnak, hogy a hűtőből kivett vajat nem lehet azonnal kenni? Melegítsenek fel egy poharat, borítsák rá a vajra és máris kenhető! Pofon egyszerű.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek