AktuálisNincs több pazarlás: Zöldség- és gyümölcsrészek, amelyekről nem tudtad, hogy ehetők Meglepő, de ezek a részek is fogyaszthatók.
AktuálisŐszi bogyóhatározó – Finom a som, gyilkos a nadragulya Ön is szokott csipegetni terméseket kirándulás közben? Jól nézze meg, mit kóstol, mert akár gyomormosás is lehet a vége! A gyerekek esetében kis mennyiség is árthat.
AktuálisEgy gyilkos galóca miatt mind mehet a kukába Az átlagember számára is feltűnő, milyen sok gomba van most erdőn, mezőn, kertek alatt. Holott a gombász főszezon majd csak szeptember végén kezdődik, és egész októberben tart.
AktuálisEhető estélyit kreált a divattervező Lauren Smith bebizonyította, hogy a divat és a nassolás kényelmesen megfér egymás mellett, ugyanis a hétvégén Londonban bemutatta díjnyertes ruháját, ami ötven kiló csokoládé felhasználásával készült el.
Test és lélekÉhes? Nézze meg, mi van a virágvázában! Szépek és ízletesek – a virágok kulináris használata több ezer évre nyúlik vissza. Felhasználhatjuk a főzésben és díszíthetünk velük. A bemutatott fajtákat biztonsággal megehetjük.
AktuálisMegeszik a vendégek a különös szállodát A londoni Tortahotel szobáiban szinte minden dekoráció édességből van, így a vendégek kedvükre falatozhatnak a berendezésből.